Høj kvalitet og personlig service

Hej! Jeg er Chris Bauer og er manden bag BuleTeknik Fyn. Jeg har altid været vild med biler og valgte derfor at blive uddannet autolakerer i mit fars firma, Bauers Autolakering. Siden da har jeg også været chef for en afdeling af Pierre.dk, indtil jeg tilbage i 2015 købte BuleTeknik Fyn og i stedet specialiserede mig i udretning af buler for private og erhvervskunder.

Med BuleTeknik Fyn har jeg primært et kørende værksted, som jeg benytter til at servicere mine erhvervs- og privatkunder med. Der er dog også værkstedsmulighederne på Lucernemarken 13 i Odense og Svendborgvej 8 i Ullerslev, hvis det er nødvendigt i forbindelse med en større buleudretningsopgave.

Gennem mit arbejde som buletekniker i eget firma, har jeg først og fremmest håndværket, kvaliteten og den personlige service i fokus. Det giver nemlig mine kunder en god oplevelse og nogle biler, der er som forvandlet. Har du derfor nogle leasingbiler, der af og til skal have en buleudretning, eller har du som privatkunde en bil med buler eller nogle ridser, som du gerne vil have fikset billigt, står jeg til rådighed, så din bil bliver som ny. Ring gerne til mig på telefon 21 46 37 81 eller send en mail til chris@buleteknik.dk.

​Kontakt mig

Jeg står klar til at hjælpe dig. Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud.

Professionel rådgivning

Overholder altid aftalen

Personlig service

Bil retur samme dag

Få en pris på reparation af buler i bilen

Kontakt mig, hvis der er ridser, Bilkabuler eller andre buler i din bil. Så kommer jeg ud til dig hurtigst muligt for at udbedre skaderne. Du får naturligvis et uforpligtende tilbud til en fair pris, inden jeg går i gang. Du kan også få et telefonisk overslag på reparation af buler i bilen.

Jeg befinder mig kun på værkstederne efter aftale. Arbejdet udføres mellem kl. 8 og 16, så det er vigtigt, at bilen bliver afleveret inden for dette tidsrum.


Hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en aftale, er du velkommen til at kontakte mig via telefon,  e-mail eller formularen.

Vurderet 4,8 ud af 5 baseret på 27 bedømmelser.​

Jeg besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Buleteknik Fyn V/ Chris Bauer

Buleteknik Fyn V/ Chris Bauer

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

CVR: 37047589

Find vej

Svendborgvej 8 St, 5540 Ullerslev

Klik her for rutevejledning

Lucernemarken 13, 5260 Odense S.

Klik her for rutevejledning